Norge
Til startsiden

Produkter

Produkter

Panelovner

Yali Ramo

Yali Ramo

Yali Ramo har et attraktivt, strømlinjeformet frontpanel med tynne vatrete linjer, rette sidepaneler og ett dekorativt toppgitter.

Yali Digital

Yali Digital

Yali Digital er utformet som en klassisk panelradiator, men med en rekke nye, moderne funksjoner. Yali Digital tilbyr utmerket temperaturkontroll, med et klart synlig display som sitter diskré i sidepanelet.

Yali Parada

Yali Parada

Yali Parada har et helt glatt frontpanel og passer inn i all slags moderne innredning.

Yali GV

Yali GV

Den nye vertikale Yali GV sitter, som navnet sier, vertikalt på veggen. Optimalt når du mangler veggflate under store vinduer, eller når du vil spare på veggplassen og utnytte vertikale veggflater.

Yali Comfort

Yali Comfort

For nybygg og renoveringer er Yali Comfort et fantastisk enkelt alternativ for oppvarming av hjemmet.

Kaba

Kaba

Kaba er en perfekt ekstra varmekilde for de stedene i hjemmet som ikke brukes så ofte, eller for eksempel i garasjen eller arbeidsværelset.

Dekorative ovner

Epok H

Epok H

Retrodesignen til Epok H gjør at den passer godt inn både i moderne og tradisjonelle interiører.

Epok V

Epok V

Retrodesignen til Epok V gjør at den passer godt inn både i moderne og tradisjonelle interiører.

Tamari H

Tamari H

Tamaris rene, skarpe linjer utstråler styrke, og heri ligger også dens skjønnhet. Det er en ovn med et virkelig særegent visuelt uttrykk som ikke virker rotete eller overlesset.

Tamari V

Tamari V

Tamari i vertikal utførelse er virkelig en radiator som sparer plass, bredden er fra 455 mm. Tamari V har trådløs temperaturregulering fra kontrollboksen, som kan styre en eller flere ovner i samme rom.

Langila

Langila

Langilas rene, tydelige linjer gir en svært estetisk og attraktiv følelse.

Sanbe

Sanbe

Sanbes moderne, tydelige linjer og subtile avrundinger tilfører stil til alle rom, klassiske eller moderne.

Håndkletørkere

Alaid

Alaid

Alaid i hvitglanset finish har en avrundet, rørformet design som gir et stort overflateareal i en kompakt pakke med et gjennomført moderne utseende. Dette gjør den til et ideelt valg hvis du ønsker en litt uvanlig touch på kjøkkenet eller badet.

Alaid IR

Alaid IR

Den forkrommede Alaid IR har en avrundet, rørformet design som gir et stort overflateareal i en kompakt pakke med et gjennomført moderne utseende.

Alaid X

Alaid X

Alaid X i hvitglanset finish kan generere varme både elektriskt og ved hjelp av væskegjennomstrømning. Den har en avrundet, rørformet design som gir et stort overflateareal i en kompakt pakke med et gjennomført moderne utseende. Dette gjør den til et ideelt valg hvis du ønsker en litt uvanlig touch på kjøkkenet eller badet.

Jarl

Jarl

I ethvert baderom eller kjøkken som brukes hyppig, vil det aldri mangle våte håndklær. Derfor er Jarl den perfekte oppvarmingsløsningen for disse områdene.

Bandai

Bandai

De slanke hvitglanset varmeelementene i Bandai gjør den til en elegant tilvekst til ethvert baderom eller kjøkken.

Bandai IR

Bandai IR

De slanke varmeelementene i Bandai IR gjør den til en elegant tilvekst til ethvert baderom eller kjøkken, enten du velger den standard glansede sølvfinishen eller et av de andre tilgjengelige fargevalgene.

Nila

Nila

Nila har en klassisk design som gjør at den passer inn i ethvert interiør. Den leveres i forkrommet eller hvit farge og har avrundede hjørner og stenger som skaper et mykt inntrykk. Nila, har en enkel av/på-bryter.

Athena A

Athena A

Hvis du liker dristige, geometriske former, skal du velge Athena A. De kontrasterende kurvene og de rette vinklene skaper en iøynefallende effekt uten at det går på bekostning av plassen.

Athena E

Athena E

Hvis du liker dristige, geometriske former, skal du velge Athena E. De kontrasterende kurvene og de rette vinklene skaper en iøynefallende effekt uten at det går på bekostning av plassen.

Athena S

Athena S

De buede kurvene til Athena S kan minne om en elv som slynger seg dovent mot havet, og skaper en følelse av ro i baderommet.

Muria

Muria

De slyngede rørene til Muria er et blikkfang som skaper en øyeblikkelig visuell dramatikk i baderommet, samtidig som de gir god plass til håndklærne.

Muria R

Muria R

De slyngede rørene til Muria R er et blikkfang som skaper en øyeblikkelig visuell dramatikk i baderommet, samtidig som de gir god plass til håndklærne.

Muria Ti

Muria Ti

De slyngede rørene til Muria Ti er et blikkfang som skaper en øyeblikkelig visuell dramatikk i baderommet, samtidig som de gir god plass til håndklærne.

Nila R

Nila R

Nila R har en klassisk design som gjør at den passer inn i ethvert interiør. Den leveres i forkrommet eller hvitglanset finish og har avrundede hjørner og stenger som skaper et mykt inntrykk.

Nila Ti

Nila Ti

Nila Ti har en klassisk design som gjør at den passer inn i ethvert interiør. Den leveres i forkrommet eller hvitglanset finish og har avrundede hjørner og stenger som skaper et mykt inntrykk.

GSM styring

Tilbehør